Vinkkejä Lappeen päiväkodin Satu Reijolalta:

Käyttäjän molla kuva
Julkaistu , molla

TABLETTISÄÄNNÖT MEILLÄ
● KANNAN LAITETTA KAHDELLA KÄDELLÄ
● HUOLEHDIN LAITTEEN TAKAISIN OMALLE PAIKALLEEN (saatavuus)
● KIINNITÄN LATURIIN, JOS LATAUS ALLE 20%
● PELAAN JA VUOROTTELEN KAVERIN KANSSA NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA
● PELIAIKAA 15-20 min./päivä (huom. koskee vain pelaamista)
● LIIKUN TURVALLISESTI NETISSÄ JA KÄYTÄN IKÄISILLENI
SOPIVIA SOVELLUKSIA JA VIDEOITA

Pehmojen päiväkotiseikkailu

Käyttäjän Molla3set kuva
Julkaistu , Molla3set

Tähtitornin lapset toivat nallepäivän kunniaksi oman pehmoeläimensä päiväkotiin ja pehmot pääsivät lasten kanssa mm. jumpalle ja leikkeihin. Jokainen sai myös miettiä, mikä on omasta mielestä mieluisinta puuhaa päiväkodissa ja sitten kuvata pehmokaverinsa siinä puuhassa. Nallet, puput ja muut pehmot kiersivätkin joka puolella päiväkotia ja pihalla erilaisissa seikkailuissa. Lopulta jokainen lapsi sai koostaa ottamistaan kuvista Strip design -ohjelmalla oman sarjakuvansa. :)

Taikamaa

Käyttäjän Molla3set kuva
Julkaistu , Molla3set

 

Taikalammen ryhmässä on koko alkusyksyn rakennettu omaa leikkialustaa. Nyt se on valmis. Lapset kertoivat, mitä he tekivät ja minkä nimen he leikkialustalle antoivat.

Skinnarilan päiväkodin Suomi-keskustelua...

Käyttäjän molla kuva
Julkaistu , molla

Skinnarilan päiväkodissa Vilttitossujen eskariryhmä keskusteli mitä tulee mieleen Suomesta. Sitten lapset saivat leikata lehdistä kuvia, jotka leikattiin ja liimattiin yhteiselle alustalle. Kuvat toivat ryhmään paljon keskustelua ja kysymyksiä. Ryhmä sai myös kuulla esitelmän muista kulttuureista Suomessa. Hieno esimerkki mediakasvatuksesta ja kulttuuriperinnöstä. Klikkaa kuvaa, niin saat auki sen isompana.

 

Sivut