Molla oli vierailemassa Lappeen päiväkodissa, kun hän osallistui Kultamaan ryhmäläisten kanssa elokuvan tekoon. Elokuvaa käytiin promoamassa Helsingissä asti, ja nyt on ensi-ilta jo Lappeenrannassakin ollut. Elokuvan voi katsoa nyt kokonaisuudessaan videot-kohdasta.

Eräänä marraskuisena aamuna Kultamaan ope, Tero Haiko sai puhelun Mollalta. Molla oli hypännyt taksiin ja nyt odotteli Lappeen päiväkotikoulun ovella sisäänpääsyä! Lapset vastaanottivat tämän mediapersoonan innolla, koska hänestä oli tuleva ryhmän elokuvan päähenkilö... Kultamaassa oli valmistettu elokuvan rekvisiittaa jo paljon ja nyt oli sitten kuvausten vuoro! Mollalle rakennettiin puusta jopa seisontatuki, jotta hän sai lepuuttaa jalkojaan kuvauksissa. Välillä jouduttiin ottamaan useampi otto, että kaikki tapahtumat saatin ikuistettua iPadille. Myös äänitysten tekeminen vaati pitkäjännitteisyyttä. Useamman lapsen oli sanottava sama repliikki samaan aikaan! Tämä oli välillä vaikeaa. Myöskin musiikin sovitus oli mietittävä tarkkaan ja muusikot joutuivat tekemään erilaisia versioita, jotta kuultiin mikä sopi parhaiten. Kuvausten ja äänitysten jälkeen elokuvan traileria markkinoitiin Valtakunnallisilla vrtuaalipäivillä ja vihdoin 13.12 oli elokuvan ensi-ilta!

Elokuvan teon lisäksi Molla oli mukana myös seuraamassa Naurukodin ja Karkkimaan lasten tekemisiä. Siellä lapset myöskin valokuvasivat ja tekivät elokuvia, jotka ovat Mollan sivuilla nähtävissä.

Mutta sitten joulukuussa oli myöskin Mollan joululomalle lähdön aika. Hän oli pyytänyt Saimaan mediakeskuksen Riikkaa hakemaan itsensä kotiin Pohjolankadulle. Lasten kanssa sovittiin yhteydenpidosta, päätettiin laittaa sähköpostia tai sitten ihan kirjoitetaan paperisia kirjeitä.

Oikein mukavaa joulunaikaa ja ensi vuonna jatketaan!

ylös
27 peukutusta.