Lappeenrannan Mollan toinen sovellus on ilmestynyt! Sen voit käydä lataamassa Androidille GooglePlaysta ja ios-laitteisiin Appstoresta.

Mollan riimiparit-sovelluksessa harjoitellaan riimien löytämistä. Sovellus on toteutettu osana Opetushallituksen ja Lappeenrannan kaupungin rahoittamaa ”eMolla- materiaalia ja toimintaympäristö varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen” hanketta (2012-2015). Hanketta koordinoi Saimaan mediakeskus.

eMolla-hankkeessa toteutetaan oppimismateriaalia ja toimintamalleja, jotka soveltuvat lapselle, joka ei vielä osaa lukea. Ympäristö perustuu symboleihin, kuviin ja animoituihin ääniopasteisiin.

Sovellus on ilmainen, eikä siinä ole mainoksia.

Tässä linkki googleplaystä lataamiseen:

https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.saimaan.mediakeskus.mol...

 

 

 

Mollan muistipeli on ladattavissa!

Nyt on Mollalta julkaistu muistipeli, jonka voi ladata Android- ja ios-laitteisiin! Huomenna torstaina 10.4. Molla Online klo: 13-14. Kuule Mollan mietteitä muistipelin teosta...: )

Oppimispeli on toteutettu osana Opetushallituksen ja Lappeenrannan kaupungin rahoittamaa ”eMolla- materiaalia ja toimintaympäristö varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen” hanketta (2012-2014). Hanketta koordinoi Saimaan mediakeskus.

eMolla-hankkeessa toteutetaan oppimismateriaalia ja toimintamalleja, jotka soveltuvat lapselle, joka ei vielä osaa lukea. Ympäristö perustuu symboleihin, kuviin ja animoituihin ääniopasteisiin.

Pelissä harjaannutetaan muistin lisäksi muotoja ja värejä, eläinten ääniä ja medialaitteita. Peliä voi pelata kolmella kielellä, Molla ohjeistaa lapsia suomeksi, englanniksi ja espanjaksi.

Pelin toteuttivat Saimian opiskelijat Joonas Pirttiaho ja Sami Hongisto.

 

Lataa googleplaysta Mollan muistipeli!

 

Lataa qr-koodilla Molla appstoresta!

 

 

Tässä myös linkkinä googleplay:

https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.saimaan.mediakeskus.android.molla

 

Ja appstoreen linkki:

https://itunes.apple.com/fi/app/mollan-muistipeli/id847552995?l=fi&mt=8

Ja nyt siis myös Windows, Linux ja Mac-koneisiin!

http://molla.ejuttu.fi/sites/molla.ejuttu.fi/files/mollan-muistipeli.jar

 

Molla toivottaa hyviä oppimis- ja pelaamishetkiä!

 

ylös
187 peukutusta.